Sikkerhedstips til brug af en trampolin

Hvis du køber en trampolin, som dine børn kan bruge, skal du tage følgende tip i betragtning for at holde din familie sikker, mens du bruger den. Når du køber en trampolin, overveje at købe et indhegnet kabinet, så det kan placeres i. Du kan også tage forholdsregler for at forhindre fald fra trampolinen og behandle skader, der kan opstå.

Forberedelse til en trampolin

Der er flere ting at overveje, når man forbereder sig på en trampolin. Før du køber en, skal du se på din baghave for at afgøre, om der er nogen farer. Det kan også være en god idé at tilføje nogle vinterbeskyttelse.

Den første ting at gøre er at rydde området. Dette er den vigtigste del af jorden forberedelsesprocessen. Du skal også sørge for, at området er niveau. Hvis der er skråninger, kan trampolinen synke, og du bliver nødt til at tage skridt til at rette op på situationen.

Du skal også installere et sikkerhedsnet. Disse holdes normalt op af stænger og er en god måde at holde dine børn væk fra jorden.

Ud over at installere et sikkerhedsnet, kan du overveje at lægge noget polstring under trampolinen for at afbøde virkningerne af et hårdt fald. Det er altid en god ide at få en voksen til at overvåge børn, mens de er på trampolinen.

Forebyggelse falder af en trampolin

Det indendørs trampoliner er vigtigt at følge de korrekte sikkerhedsforanstaltninger og regler, når du bruger en trampolin. Disse regler er vigtige for at undgå skade, og de bør etableres med dit barn.

En af de mest almindelige årsager til trampolinskader falder. Børn under 6 år er mest udsatte, og disse børn bør aldrig hoppe på en trampolin. Hvis trampolinen er i et lukket område, er der mindre chance for et fald.

Trampoliner skal placeres på en jævn overflade og skal dækkes med polstring eller net. Sørg for, at nettet er stærkt og i god stand.

Børn skal altid overvåges, og voksne skal altid være i nærheden. Voksne kan fungere som spottere for børn for at forhindre fald, når de hopper.

Når en trampolin ikke er i brug, skal den låses og lukkes. Børn bør ikke klatre op ad stigen til trampolinen, og de skal heller ikke bruge trampolinen, når en anden hopper.

Behandling af en trampolin skade derhjemme

Trampoliner kan være meget sjove for børn, men de kan også forårsage kvæstelser. Det er vigtigt at kende de rette sikkerhedsforanstaltninger og at vide, hvornår man skal søge lægehjælp.

Den mest almindelige skade er et fald fra trampolinen. Når du er på trampolinen, skal du aldrig lande på din hals. Hoved- og nakkeskader er meget alvorlige og kan føre til lammelse.

Hvis du er skadet, er det bedst at ringe til en læge eller skadestue til behandling. Du kan dog behandle nogle mindre skader derhjemme.

Nogle mindre skader kan behandles af en fysioterapeut. Men hvis skaden er betydelig, kan det kræve en tur til skadestuen.

Børn under seks år er i høj risiko for trampolinskader. Af denne grund fraråder American Academy of Pediatrics (AAP) brugen af trampoliner derhjemme.

De fleste skader er brud, men nogle er forstuvninger. Ankelforstuvninger er ofte forårsaget af et barn, der falder i en akavet position. Forstuvninger er mindre skadelige for kroppen i det lange løb.

Sætte en trampolin i et indhegnet område

Trampoliner er sjove for børn, men de bærer også nogle alvorlige risici. Når du har en trampolin i din baghave, skal du følge visse sikkerhedstips for at forhindre skader.

En måde at gøre din trampolin mere sikker på er at placere den i et indhegnet område. Trampolinen skal være mindst ni meter fra et hegn eller en anden forhindring.

Et andet sikkerhedstip er at placere din trampolin på en blød overflade. Du kan bruge sand, gummipuder eller træflis til stødabsorbering. Hvis du bruger småsten, skal du sørge for at efterlade et mellemrum på mindst otte meter mellem trampolinen og hegnet eller anden forhindring.

Holde din trampolin i et indhegnet område hjælper med at forhindre skader og sparer også på forsikringspolice omkostninger. Dit forsikringsselskab kan have specifikke retningslinjer for placeringen af din trampolin.

En boligejerforening kan også have regler og regler om, hvor du kan placere din trampolin. Tjek med foreningen eller se online. Nogle husejere foreninger forbyder placering af trampoliner foran værfter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *