Sådan nyder du julen på et budget – 5 kreative tip

Hvis du leder efter et par tip til, hvordan du kan nyde julen på et budget, er du kommet til det rigtige sted. Her er fem kreative ideer, der hjælper dig med at skabe en mindeværdig ferieoplevelse for din familie.

Find de ting, dine børn virkelig ønsker

Julen er en tid med gaveudgivelse og fest. Men du behøver ikke bruge en formue på gaver. Faktisk er der flere måder at finde de ting, dine børn virkelig ønsker til jul på et få en god jul uden at bruge en formue budget.

Den mest omkostningseffektive måde at gøre dette på er at være ærlig med dine børn om, hvor mange penge du har, og hvad du har råd til. Dette vil hjælpe dig med at undgå skyld over at bruge penge og giver dig mulighed for at blive kreativ med at finde en passende gave.

En anden måde at spare et par dollars på denne jul er at skære ned på dine kabelregninger. I stedet for at se reklamer, din familie kan se gratis Hallmark-film på det lokale bibliotek. Du kan også spare penge ved at indløse dit gamle elektroniske udstyr. CeX er et godt sted at finde renoveret elektronik til lave priser.

Mens du er ved det, Sørg for at holde styr på dine udgifter og spar til den kommende feriesæson. At have en solid plan giver dig mulighed for at bruge mindre på gaver og andre sjove juleaktiviteter.

Shop rundt for julelegetøj

Julen er en festtid for mange familier, men det kan også være en meget dyr tid. Med så meget at bruge på gaver, det er vigtigt at shoppe rundt til julelegetøj på et budget.

Den bedste måde at finde de bedste tilbud på er at sammenligne priser. Der er websteder og apps, der giver dig mulighed for at gøre dette. Også, Sørg for at besøge din lokale butik og kontrollere den anbefalede detailpris, eller RRP.

National Retail Federation anslår, at amerikanerne vil bruge omkring $1000 på julegaver i 2017. For at holde sig inden for et rimeligt budget er det vigtigt at shoppe fra velrenommerede forhandlere. Du kan også kigge efter rabatter eller kampagner.

Før du begynder at shoppe, lav en liste over de varer, du har brug for. Dette vil hjælpe med at forhindre dig i at foretage impulskøb. Sørg for at bruge et tema til din shoppingtur. Uanset om du vil købe legetøj, bøger eller brætspil, at holde sig til et tema kan spare dig tid.

Tilføj interesse til en simpel julefest

Hvis du er vært for en familie julemiddag på et budget, behøver du ikke føle, at du mangler ideer. Her er nogle tip til at tilføje interesse for en simpel fest.

Start med en række retter. Du kan bruge retter, du allerede har til rådighed, eller se efter nye smag at prøve. For eksempel, hvis du normalt serverer en kalkun, overvej at bede dine familiemedlemmer om at give en anden slags ferieskål. Alternativt kan du lave et måltid, der hovedsageligt er fingermad. Dette kan være en fantastisk måde at fodre dine gæster og gøre det børnevenligt. Maden kan serveres varm eller kold.

Du kan også tilføje interesse for en simpel fest ved at tilføje et tema. Overvej at bruge grønt og stearinlys til dine dekorationer. Afhængigt af dit budget kan du endda bruge vinglas til at holde lysestager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *