Forsiden: Seneste nyheder.
Sandheden om Muammar Gaddafi? Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Torsdag, 6. september 2012 20:33

Sandheden om Muammar Gaddafi, kender vi den?

Hvad er den Afrikanske guld dinar?

Hvem var det egentlig NATO støttede i krigen mod Libyen?

Var Gaddafi en trudsel mod verdenssamfundet og sine egne borgere?

Var beviserne for en væbnet konflikt overhoved gode nok og sande?

Få mange af svarerne i denne 1 times lange dokumentar, stykket sammen af en masse originale nyhedsklip. Hvad der er sandt og hvem du vil tro på, er op til dig men denne film byder uanset hvad på en spændende vinkel som man ikke kan løbe fra og som virker utrolig troværdig.

Jeg vil gerne i denne sammenhæng referere til en ældre artikel her på siden som uden tvivl afslører DR's manipulation og drejning af virkeligheden, som i den sidste ende var grundlag for en dansk deltagelse i krigen mod Gaddafi 'Den Onde Diktator'.

Hvad er det egentlig der forgår i Syrien for tiden? Det går godt nok hurtigt nu!!!

Filmen: The Truth Exposed: Muammar Gaddafi

Artikkel fra VerdenVersion2.dk: En kritisk tænker stiller spørgsmålet: Hvem står bag oprøret i Libyen?

 

Senest opdateret: Torsdag, 6. september 2012 21:08
 
VerdenVersion2.dk laver historisk interview med Pamela Senzee, Rena Patty, Richard Gage og Niels Harrit. Udskriv Email
Skrevet af BudhistPanda   
Torsdag, 30. august 2012 23:51

D. 12. august var der lagt i kakkelovnen til et spændende interview. VerdenVersion2.dk havde endnu engang fået lov til at låne studiet hos Radio Frihed for, at lave det mest spændende show til dato. Med lektor emeritus i kemi ved KU Niels Harrit i studiet, og med stifteren af Arkitekter og Ingeniører for 9/11 Sandhed (AE911Truth), Richard Gage, samt de to kvindlige aktivister Pamela Senzee og Rena Patty i gennem på telefon, så var der lagt op til et brag af et interview. Det er det første danske interview med organisationen Arkitekter og Ingeniører for 9/11 Sandhed, og det i sig selv gør det jo historisk. Man kan undre sig over at andre danske medier, endnu ikke har benyttet lejligheden til at få et interview med en af de nu 1.700 uddannede underskrivere fra AE911 Truth.

Interviewet blev stablet på benene, fordi VerdenVersion2.dk kom på sporet af en estraordinær indsats i 9/11 truth miljøet. To kvinder havde bestemt sig for at cykle tværs over USA, på en cykkeltur på 4.000 mil (ca. 6.400 km.), fra vestkysten til østkysten, for at udbrede kendskabet til AE911Truth, og deres nye film Explosive Evidence - Experts Speak Out. På det tidspunkt hvor interviewet er lavet, har pigerne cyklet i 14 dage. De fortæller om deres oplevelser, og hvorfor de føler sig drevet til at udføre den tur de er ude på. Vil du opdateres om hvordan det går dem, nu hvor de rundede de første 1.000 mil for en lille uges tid siden, så kan du læse mere på deres blog 9/11 Journey for Truth, som der er linket til neden under.Det var et ønske fra Pamela Senzee om, at lave et interview med Niels Harrit, der fik VerdenVersion2.dk til at kontakte ham, og spørge om hans hjælp. Den  nu pensionerede lektor var straks med på ideen, og det skinner klart i gennem i interviewet, at han oprigtigt er interesseret i det oplysningsarbejde som pigerne er ved at udføre.

Som en bonus, beder Richard Gage fra AE911Truth om lov til, at være med i interviewet, sammen med Pamela Senzee, Rena Patty og Niels Harrit. Så i starten af interviewet ringer den travle arkitekt op og er i gennem til København, selv om han selv er i gang med en oplysningskampagne for den nye film.Det bliver et interview, der i den sidste halvdel af de to timer, mere fokuserer på konsekvenserne ved 9/11, og hvad det gør ved danske og amerikanske liv, frem for at fokusere på beviserne for løgnen om krigen mod terror. For som Niels Harrit ganske rigtigt nævner, at så længe der nu er en ny film ude med 43 ekspertudsagn, så må vi henvise til filmen hvis det er beviser man vil have. Her handler det om mennesker, bl.a. om deres følelser, deres angst, deres taknemmelighed og hvad der driver dem.Ud over at være kemiker, er Niels Harrit måske mere kendt her i Danmark, for hans lange musikkarriere, som strækker sig mere end 50 år tilbage. VerdenVersion2.dk havde bedt Niels om at medbringe noget af hans eget musik, og der spilles de tre numre Hill Thrill, Jingle Balls og Look Out, med bandet Look Out, hvor Niels Harrit var kapelmester og saxofonist tilbage i 80erne.

Eksplosive beviser - eksperterne taler ud. fra Radio Frihed d. 12/8-12 (med musik af Niels Harrit) (youtube).

Eksplosive beviser - eksperterne taler ud. fra Radio Frihed d. 12/8-12 (uden musik af Niels Harrit) (officielt link).

9/11 Journey For Truth

Arkitekter og Ingeniører for 9/11 Sandhed (køb Explosive Evidence - Experts Speak Out - Final Cut her).

Første udgave af filmen Experts Speak Out, på Youtube uploaded i september 2011

Senest opdateret: Fredag, 31. august 2012 10:54
 
Radio Frihed interview med VerdenVersion2.dk - Retssikkerhed og krig Udskriv Email
Skrevet af BudhistPanda   
Tirsdag, 28. august 2012 16:00

Den 5. august var VerdenVersion2.dk tilbage på i den varme stol Radio Frihed. Emnet er denne gang den amerikanske præsident Obamas droneangreb, som i Politiken, sammenlignes med terror af Morten Helveg Petersen. Målet er at fjerne politiske modstandere, fortæller han, og det kan sidestilles med terror.

Vi går skridtet længere, vi kalder det henrettelser uden rettergang. Det er som at gå 150 år tilbage i tiden, hvor man henrettede folk i Danmark. Men de henrettede, eller dem der er målet for de amerikanske droneangreb, har aldrig stået foran en dommer, og det er helt klart et alvorligt skred i forståelsen af Danmark som retssamfund, at Danmark støtter fuldt op om den amerikanske indsats i krigen mod terror.

Men Krigen mod terror har også den effekt, at det får flere og flere til at indse, at der er noget helt fundamentalt galt med opbygningen af det samfund vi lever i. D. 9. september 2012 afholdes der derfor et sandhedseminar på Nørrebro, og igen i mellem den 20. og 22. september 2012, afholdes der Open Mind Conference i Skanderborg.

Til sidst vender vi igen nogen af de forhold der gør, at så mange mennesker stiller spørgsmålstegn ved 9/11. Var det Osama bin Laden der stod bag?, eller er der beviser der peger i en anden retning? Lyt med i dette 48 min. lange radioprogram, hvor vi dykker dybere ned i de ovenstående emner.

Din retssikkerhed og krig, fra Radio Frihed d. 5/8-12

Pind og Helveg langer ud efter Obama, fra TV2.dk d.  25/7-12.

Sandhedsseminar på Nørrebro d. 9. september 2012

Open Mind Conference i Skanderborg d. 20.-22. september 2012

Ny banebrydende opdagelse underbygger fundet af nanothermit i støvet fra WTC, fra VerdenVersion2.dk d. 23/10-11

Senest opdateret: Tirsdag, 28. august 2012 19:19
 
Vi er tilbage online fra d. 28. august 2012 Udskriv Email
Skrevet af BudhistPanda   
Tirsdag, 28. august 2012 15:31

Hvad skete der den dag i maj 2012, da VerdenVersion2.dk pludselig forsvandt...?

Buddha-pandaen ved det ikke, men jeg kan kun sige, at jeg er glad for at være online igen. Til alle de mennesker der har skrevet til os, og har spurgt til os - tak for jeres bekymring. Til alle jer der har savnet os hen over sommeren, så beklager jeg meget, jeg har også savnet jer.

Men nu er vi tilbage, og så vil der igen begynde at komme artikler herinde. Indtil da må vi henvise til artikler og links som allerede ligger herinde i hundredevis.

Undskyld for ulejligheden, til alle der har været generet af vores fravær. Men vi er ikke reklamefinancieret, vi er et 100% privat initiativ, for kun ved at være 100% uafhængige, kan vi give jer vores hudløst ærlige mening. Til alle jer kritiske tænkere derude - vi ses på VerdenVersion2.dk

Hilsen BudhistPanda

Senest opdateret: Tirsdag, 28. august 2012 16:51
 
Europaparlamentet bekræfter hemmelige CIA-fængsler i Europa - også i Danmark! Udskriv Email
Skrevet af BudhistPanda   
Fredag, 13. april 2012 23:02

Tilbage i år 2010, dækkede vi TV-stationen Russia Todays dækning af de hemmelige CIA-fængsler i Europa. Det var i det hele taget en bundrådden sag, der startede ud med domfældelsen i en italiensk retssag, der erkendte 23 CIA agenter skyldige i, at kidnappe en imam fra italiensk jord. Så rullede lavinen, og hemmelige CIA fængsler i bl.a. Litauen, Bulgarien og Polen blev afsløret. Også CIA-flyvningerne på Grønland, der i første omgang blev afsløret af filminstruktør Cristoffer Guldbrandsen på DR, kunne have været en del af denne sag, hvis det danske folketing havde ønsket at dele oplysninger med undersøgerne. Euronews nævner i nedestående indslag, at Europaparlamentet også kan bekræfte, at der har været hemmelige CIA-fængsler i Danmark.

Og ovennævnte afgørelse fra Europaparlamentet, blev netop offentliggjort ved en høring torsdag d. 12. april 2012, efter at en specalkomite har sat fokus på menneskerettigheder i forhold til terrorbekæmpelse siden år 2007. Det tyske europaparlamentsmedlem Barbara Lochbihler, har som formand for komiteen stået i spidsen for undersøgelsen. Hun kritiserer NATO for ikke at deltage i høringen, og for ikke at respondere konstruktivt. "Jeg står fuldstændig uforstående over for deres grunde til, ikke at gøre det. For NATO-soldater kan være involveret i krænkelser af menneskerettighederne", fortæller hun.

 

Høringen kritiserede desuden brugen af tortur under afhøringer, og den efterfølgende brug af oplysninger frembragt under tortur, i efterretningsverdenen. Juan Méndez, FNs specielle udsending i forhold til tortur, kritiserer den nærmest totale mangel på offentlige undersøgelser af disse sager. Mange ofre har stadig ikke modtaget rehabilitering eller kompensation. "Det er kun når vi forråder vores egne værdier, at vi gør vores egen verden til et farligt sted. Det bedste våben vi har i vores arsenal i mod vold og terrorisme, er opretholdelsen af menneskerettighederne", sagde grundlæggeren af menneskerettighedsorganisationen Reprieve, Clive Stafford Smith.

Høringen gav sin opfordring til, at nationale parlamenter tager denne problemstilling op. Så her i Danmark er der ingen forhåbninger om en undersøgelse, vores politikere elsker krigen mod terror, og de deltager alle, bevidst eller ubevidst, i opretholdelsen af løgnen om 11. september. Wikileaks afsløringerne viste, at den tidl. danske udenrigsminster Per Stig Møller bevidst havde spillet dobbeltspil, i forhold til åbenheden om de danske CIA flyvninger. I offentligheden lovede man den den danske befolkning at undersøge CIA flyvningerne, i mens man til den amerikanske regering meldte ud, at USA havde Danmarks fulde opbakning. Læsere af denne webside vil vide, at der ikke er nogen forskel på den gamle og den nye regering, da begge fløje i dansk politik styres af det samme globale elitenetværk. Og mon ikke netop bekræftelsen af CIAs hemmelige europæiske fængselsnetværk på europæisk topplan, og det fokus der rettes i mod den tavshed som sager af denne art møder, burde få nye læsere til at undre sig.

Secret prisons in Europe, finds EU special committee, fra Euronews d. 12/4-12

EP hearing questions whether the fight against terrorism should come at the cost of human rights, fra Europaparlamentets nyheder d. 13/4-12

De hemmelige CIA-fængsler i Europa er under optrevling, fra VerdenVersion2.dk d. 14/3-10

Nye beviser i sagen om hemmelige CIA flyvninger og fængsler i Europa, fra VerdenVersion2.dk d. 25/2-10

CIA sendte Blackwater til Tyskland, for at kidnappe tysk statsborger, fra VerdenVersion2.dk d 13/1-10

Italiensk ret dømmer 23 CIA agenter for at bortførelsen af en italiensk imam, fra VerdenVersion2.dk d 4/11-09 

Per Stig og Fogh spillede dobbeltspil om CIA-flyvninger, fra Ekstrabladet.dk d. 6/9-11

Senest opdateret: Mandag, 16. april 2012 15:21
 
DR tager nu også trådløs stråling alvorligt Udskriv Email
Skrevet af BudhistPanda   
Lørdag, 10. marts 2012 03:30

Det er stadig et tabu, som af nogle betragtes som ren sølvpapirshattevolapyk. At nogle mennesker kan føle sig generet af trådløs stråling fra el-apparater, og at trådløs stråling i det hele taget påvirker cellerne i vores kroppe, er ikke en information de fleste ønsker at gøre sig bekendt med. Nu står seniorforsker ved DTU, Vibeke Frøkjær Jensen frem, og fortæller om sin el-overfølsomhed. Svøbt i et skærmene klæde, hvor i der er vævet metaltråde, fortæller hun om sin lidelse. Hun ledsages i studiet af den praktiserende læge på Fyn, John Jalving, som også er medlem af Foreningen for El-overfølsomme. Tak Vibeke, det er modigt, flere af din slags tak.

Vigtigt at vide om El, Mobil, Trådløs - Overfølsomhed, fra DR d. 8/3-12 (Se omfattende linksamling under kommentarerne).

Foreningen af El-overfølsomme

DTU-forsker med sølvklæde på for åben skærm: Jeg er el-overfølsom, fra Ingeniøren.dk d. 9/3-12

Interview med Mads Wedel-Ibsen om overvågningspotentialet i trådløs teknologi, fra VerdenVersion2.dk d. 23/2-12

Interview med el-installatør Vagn Larsen om faren ved det trådløse samfund, fra VerdenVersion2.dk d. 14/2-12

Senest opdateret: Lørdag, 10. marts 2012 03:59
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Tidligere nyhedsglimt.

Krig om olie, menneskerettigheder eller udbredelse af den nye verdensorden?

Det forekommer mig mærkeligt, at USA pludselig skulle begynde at angribe andre landes ledere, fordi de vil beskytte en civilbefolkning i Libyen. Ville USA overhovedet begynde en sådan krig, hvis ikke det var fordi deres handelsinteresser var under pres? I Bahrain er der også civil opstand mpd regeringen, men her er styret gode venner med amerikanerne, og olieleveringerne til Vesten er ikke truet. Desuden har amerikanernes krig i Irak været skyld i over 1 mil. civile dødsfald, i Nordpakistan bomber ubemandede dronefly civilbefolkningen, for ikke at tale om alle de døde civile afghanere, som amerikanerne også er skyld i - at tro at krigen i mod Libyen handler om at beskytte civile, er i sig selv en naiv antagelse.

Også danske politikere fra højre til venstre, havde svært ved at skjule deres krigsliderlighed. Regeringspartierne meldte tideligt ud, at de var parat til endnu engang at bryde grundloven, og gå i krig uden et FN mandat (et FN mandat man dog fik nogle dage senere), og Enhedslistens Frank Aaen foreslog at vi sendte stingermissiler til de libyiske oprørere. Er det danske folketing fuldstændig ideforladte, er der kun en agressiv løsning på denne problematik, eller er det bare fordi man gerne vil i krig?

Jeg kan ikke lade være at tænke på, at Lindsey Williams i et interview for ca. et halvt år siden sagde, at vi skulle holde øje med Mellemøsten, fordi der ville udspille sig en situation dernede. Om det lige er krigen mod Libyen han mente, er ikke til at sige, men ingen kan benægte, at der er sket ting og sager i Mellemøsten i de seneste par måneder.

Beklageligvis må vi konstaterer, at krigen i mod Libyen er blevet stablet så hurtigt på benene, at vi her i befolkningen ikke har kunne nå at udvise nogen som helst form for protest, over for beslutningen om dansk deltagelse i krigen. Vi må bare endnu engang stå tilbage og observere, at vores skattekroner går til at trække et vestligt spor af død og ødelæggelse i gennem den arabiske verden. Den Arabiske Liga beklager nu den måde flyforbudszonen blev etableret på, det lå ikke inden for aftalen, at opretholdelsen af flyforbudszonen skulle være så voldsom. Men i dag åbnede Socialistisk Folkeparti op for, at danske landtropper i Libyen kunne komme på tale, og situationen vil nok også se anderledes ud om en uge. Min vurdering er, at globalisterne ikke vil lade denne chance gå fra sig, de vil indsætte landtropper på et eller andet tidspunkt, af en eller anden årsag. Udvidelsen af den nye verdensorden er på tapetet, og det er nok ikke en chance man vil lade gå fra sig.

Velkommen til endnu en krig baseret på løgne, igen med dansk deltagelse - vanviddet forsætter! 

Chossudovsky: Libya no-fly zone means war, fra Russia Today d. 18/3-11

Bahrain bleeds from US bullets, fra Russia Today d. 17/3-11

Se filmen Bag sløret, om Obamaregeringens sande ansigt - Behind the Veil